Dovoľte, aby som sa predstavil: volám sa Peter Jankovič, mám 28 rokov a pochádzam zo Želiezoviec (okres LV). Pracujem ako procesný inžinier pre automotive firmu a medzi moje "nekaktusárske" koníčky patrí hlavne modelárstvo (navrhujem a lepím papierové modely vlastnej konštukcie a po novom aj plastové civilné lietadlá) a tiež nákladiaky, stroje a autá.
Ku kaktusom som sa dostal len prednedávnom, keď ma napadlo zohnať nejakú rastlinku do roboty - takú, čo by vydržala aj bez prípadnej dlhšej neprítomnosti

Pred pár týždňami som začal hľadať kaktusy po internete a s radosťou som zistil, že sa toho dá nájsť celkom hojne - osobné stránky, webshopy, fóra a podobne. Osobne si myslím, že internet je skvelá vec, hlavne keď viete ľahko vyhľadať nejaký druh a nemusíte sa spoliehať na jedinú dostupnú fotku v nejakej knižke.. Takisto diskusné fóra a rôzne kluby a komunity spájajú ľudí široko-ďaleko, bez ohľadu na vek, bydlisko či spoločenské postavenie (podobnú skúsenosť mám aj z ďalšieho koníčka) čo je super.
Na záver asi len toľko, že prosím vás, aby ste sa nezľakli - totižto určite budem mať zopár banálnych až hlúpych otázok